Курячі котлети із зеленню

Вчора була в гостях у мами, і вона мене нагодувала котлетками за новим рецептом. Каже, що вичитала у якійсь старій кулінарній книзі. Я весь вечір дивувалася, адже таких смачних котлеток я давно не пробувала. Зрозуміло, я переписала рецепт, і сьогодні хочу поділитися ним з Вами, друзі! Починайте!

Курячі котлети із зеленню

Нам потрібно:

– курей. грудка 500 гр.

– сіль за смаком.

– 2 яйця.

– молоко 1/2 склянку, 200 грам.

– Кукурудза. крохмаль 2 ст.л.

– морква 1 шт.

– Зел. цибуля, 5 шт.

– Молот. перець і куркума на смак.

– Пане. сухарі, 4 ст/л.

– Кондит. мішок.

Нарізаємо курячі грудки, чим дрібніше, тим краще. Отже, грудка нарізана, поміщаємо в миску з високими бортами. Вбиваємо 2 курячі яйця.

Далі нам потрібно посолити м’ясо, додати кукурудзяного крохмалю, ретельно перемішати все до однорідності. Вийшла досить в’язка маса. Далі вливаємо молоко, перемішуємо.

Курячі котлети із зеленню

Рубаємо зелений цибулька. Робимо це якомога дрібніше, щоб смак був більш насиченим. Слідом нарізаємо морквину, так само дрібною фракцією. Овочі ми додаємо до спільної миски з інгредієнтами.

Далі всипаємо панірувальні сухарі, перчимо, додаємо куркуму, ретельно перемішуємо. У нас має вийти однорідна маса. Далі нам потрібно помістити цю котлетну масу в мішок кондитерський.

Добре розігріваємо сковорідку, вливаємо в неї олію без запаху. Починаємо поволі формувати котлетки, акуратно видавлюючи вміст мішка.

Обсмажуємо котлетки класичним способом, по 5 хвилин набік, вогонь має бути слабким. поки котлети не набудуть красивого, золотистого відтінку. Після цього ми накриваємо на стіл, і пригощаємо своїх близьких. Смачного!

Друзі, обов’язково скуштуйте ці котлетки, адже вигідне поєднання найніжнішого м’яса, овочів та молока дають воістину приголомшливий смак!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *